Национал подписа с Левски, друг чука на вратата

Ивелин Попов: Хубчев е модерен треньор, бих работил с него на Герана

Националът Симеон Славчев вече е футболист на Левски. Опитният полузащитник каза "да" на "сините", които бяха най-настоятелни и успяха да го привлекат в редиците си.

26-годишният Славчев акостира на "Герена" като свободен агент, след като преди дни се раздели с Карабах.

Славчев ще пристигне днес на "Герена", за да подпише договора си , след което "сините" официално ще представят първото си зимно попълнение.

Той предпочете да облече екипа на "сините", отхвърляйки изгодни предложения от чуждестранни клубове, включително от Русия и Турция. 

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов даде обширно интервю пред "Канал 3". В него Попето говори и за Левски и Петър Хубчев. 

"Конкретно предложение към мен от български клуб не е имало. Обаждания, подпитвания - да. От водещите отбори - Левски, Лудогорец. Завръщане в Левски? С оглед това, което се случва в България на този етап не. Трябва да се промени отношението към треньорите. По медиите пишат, че Хубчев е дефанзивен треньор. За мен не е дефанзивен треньор. Футболът много се промени. В България много малко хора разбират футбола. Хубчев е модерен треньор. Работи шест месеца. Този човек трябва да работи поне 4-5 години, за да построи отбора", коментира 32-годишният Попов. 

Героят от САЩ`94 е точният човек за Левски. На 100%. По-подходящ не виждам от него. С Хубчев бих работил в Левски. Сега вече си имам ангажименти с Ростов. С него бих работил винаги. Познавам го като треньор. Знам вижданията му. Това е един съвременен европейски треньор. В момента Левски има отбор. Не са зависими само от един човек. Класата ще дойде с труд. Ако имаш по-малко класа, ще компенсираш с борба, агресия", продължи Попов. 

"Казват, че Хубчев е дефазивен треньор. С Берое завърши втори в първенството. Берое след него по-напред от пето място завършвал ли е", каза опитният футболист.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?