На разбора след боя в „Надежда”: Петима пострадали и трима заключени 

Общо петима души от делегацията на Хебър отишли на вчерашния скандален мач срещу Локомотив в София са пострадали, научи „Марица”.

С най-тежки последствия за физическия си интегритет е братът на шефа на хебърци Иван Папазов - Красимир Папазов, за който снощи писахме веднага след мача. 

След като е дал показания пред полицията той е бил освидетелстван от лекар в Съдебна медицина – София и има документ за нанесена лека телесна повреда.

С по-леки наранявания са още директорът на ДЮШ-а на Хебър Спас Спасов, синът на Красимир Папазов – Стойчо, Борислав Комсалов и Николай Иванов. 

Всички те са отнесели в различна степен посегателствата на умопомрачените ултраси на Локомотив, които навлязоха във ВИП-а и се нахвърлиха срещу тях.

Оказа се, че започналият там екшън е имал същинско продължение по коридора и стълбите отвеждащи към паркинга на стадиона. На входа на сградата отвън пък отстъпващите пазарджиклии са били пресрещнати от втора тълпа обезумели локомотивци. Едва след това баталните сцени са били прекратени. 

След вдигналия се огромен шум в медиите и обаждане на тел 112 органите на МВР са взели нещата в свой ръце.  

След подаден заявителски материал, във Второ РУ са предприети  процесуално-следствени  действия и по случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от СДВР.

Късно вчера полицейските органи са прибрали за 24 часа трима мъже от столицата, като един от тях е с висок пост в Локомотив(София), член на УС на клуба. 

Продължават оперативно- издирвателните действия за установяване и на останалите участници в инцидента.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?