61

На “Лаута” работят по Етап 3 на стадиона с ъглови сектори

Работната група e започнала работа по различни варианти около “Етап 3” на строителството на стадион "Локомотив" в Пловдив. Дискутират се опции за пълното затваряне на стадиона, както и изграждане на ъглови сектори със седящи места, бизнес сграда с офис помещения и хотелска част. 
В момента тече усилена работа по изграждането на “Южната” трибуна на съоръжението, козирката вече е поставена , като предстои да бъдат монтирани седалките, за да може да се подготвят и документите за приемателна комисия.

Междувременно работниците продължават и с работата си по трибуна “Спортклуб”, където Кота 0 беше налята преди 2 седмици, като вече тече надземното изграждане.

Marica.bg публикува снимки от първоначалния идеен проект за ст. Локомотив, като те не са 100% актуални в настоящия момент

 

Оцени новината

Оцени новината
4.3/5 от 4 оценки
4.3/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Учуден

Учуден

11.05.2023 | 12:14

През последната година се наслушахме как Колежа бил "леген", "корито" и странен, а стадионът в Лаута ставал "стилен и изчистен", "класически футболен", "като английски в Чемпиъншип". И сега изведнъж проблем!! Защо така? Да не е видяла жабата, че подковават вола?

Отговори
2 3
Боби

Боби

11.05.2023 | 05:27

Не им трябва толкова голям стадион,максимум 5000 места,това им е капацитетът

Отговори
2 8
Пловдив

Пловдив

11.05.2023 | 08:51

Добре бе селски, нали ви построиха стадиона? Какво те засяга стадиона на Локото? Сега зора ви е Локото да не направят и те хубав стадион, защото със сигурност ще е по-качествен и ще им осигури добро бъдеще. Съсипахте Пловдив с жалкия си комплекс на "Източен" 10 за сметка на градския стадион. Сега искате да останете само вие в града? Ами няма как да стане. Жълтите никога не сте били с градско мислене, защото сте селяндури. Така вредите на Пловдив. Ама няма как да го разберете. Локото ще си пълнят стадиона редовно. Запомни го!

Отговори
8 3
Жулиета Верн

Жулиета Верн

10.05.2023 | 23:07

Не е актуална и фантасмагорията наречена етап 3.

Отговори
3 5

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?