Мозамбик привика Малембана мачове с Руанда и Кабо Верде

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Дейвид Малембана получи повиквателна за националния отбор на Мозамбик. Той попада в плановете на Луис Гонсалвес за предстоящите срещи на тима, още известен като “мамбите”, в квалификациите за Купата на африканските нации.

Мозамбик ще гостува първо на Руанда на 24 март. След това “мамбите” приемат Кабо Верде на 30 март. Четвъртият тим в групата е Камерун, който е лидер с 10 точки. Мозамбик заема второ място във временното класиране с 4 точки, което дава право на класиране на Купата на африканските нации.

Припомняме, че вчера друг футболист на Локомотив (Пловдив) - Парвизджон Умарбаев, получи повиквателна за националния отбор на Таджикистан. Той попада в плановете на Усмон Тошев за предстоящата среща на тима.

Таджикистан ще се изправи срещу Монголия на 25 март в Душанбе. Мачът се явява квалификация за световното в Катар през 2022 година. Таджикистан е в група с отборите на Япония, Киргизстан, Мианмар и Монголия, като към този момент заема трето място в класирането.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?