Следвайте ни

Много промени в национала за Италия, Гълъбинов ще води атаката

viber icon

Селекционерът на България Ясен Петров обяви, че ще направи много промени в стартовия състав за утрешния мач с Италия. Нашите приемат приемат скуадра адзура на стадион "Васил Левски" в сблъсък от световните квалификации. 

"Днес ще разберем за Кирил Десподов. Той ще се опита на тренировката и ще видим как се чувства. Не беше много приятно това, което видяхме в първите 12 минути. За първи път в живота ми се случва такова торнадо. Ние обаче няма да се оправдаваме. Не беше приятно, но швейцарците искаха да ни разгромят. На мен обаче ми хареса реакцията на отбора след почивката. Реакцията на отбора на полувремето и през втората част е нещото, върху което да стъпим. 

Швейцария е машина, която се създава вече седем години. Те работят по програма, която е от 17 години. Те се познават само по слух. Ние обаче допуснахме много елементарни грешки и то за 12 минути. Момчетата показаха прекалено голямо желание. Аз нося отговорността за представянето в първите минути. Заставам зад момчетата", започна Петров. 

"Причината за загубата съм аз. Аз съм избрал този състав. Щях да реагирам по същия начин. Нека да оставим момчетата. Аз бях до Италия и говорих лично с Андрей Гълъбинов. Казах му, че ще играе в този мач. Играчите трябва да играят за лъвчето. Пуснахме момче на 21 години. Имаме още момчета, които чакат да дебютират, но това трябва да стане много внимателно", добави още той. 

 "Знам цялата статистика от мача. В началото те правеха по 75 паса, а ние по 5. Те работят от много години, а ние за три дни няма как да направим така, че да владеем топката. Ние ще се опитаме, но ни трябва време. Този отбор има нужда от подкрепа. Няма да са малко промените. Ще имаме различна стратегия за всеки мач. Днес имаме две тренировки. Тренираме правилно. Вероятно е Вальо Антов да играе срещу Италия. 

Ще се опитаме да не повтаряме грешките в мача с Италия. Атмосферата е много позитивна. Искам да продължи това, те да се подкрепят. Ние трябва да вървим напред. Това е най-важното. Трябва да се сбием и да покажем зъби", завърши Ясен Петров.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?