Следвайте ни

Мненията на Митко Илиев и Александър Тунчев след края на мача

viber icon

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев прие философски загубата от Лудогорец. "С оглед на показаното мисля, че заслужавахме повече. Създадохме маса чисти положения, но не бяхме толкова ефективни. Във фаза защита допускаме грешки и трябва да се подобрим. Ще ни е необходимо време, защото доста момчета са нови”, каза Илиев.

Наставникът на Локо Александър Тунчев похвали възпитаниците си за борбената игра и изрази съжаление за загубата. "Казах и на момчетата в съблекалнята, че не трябва да навеждат главите, няма от какво да се срамуваме. Отбелязахме хубав гол, стояхме добре, но за съжаление загубихме. Лудогорец вкара свежи хора, ние играхме преди два дни мач, свикнали сме. Допуснахме елементарни грешки, вкараха ни от тях два гола. Имаше умора, но не мисля, че се виждаше толкова много. Имахме една доста стабилна защита, която даваше сигурност на отбора. На новите им трябва време, не става за седмица, месец. Не трябва да се дърпаме в глуха защита от първата минута срещу Словачко, защото ще имаме проблеми", сподели Тунчев.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?