Младите ревали в съблекалнята, а старите им е само тъжно

"Младите момчета се разплакаха в съблекалнята. Тежко им е", разкри на излизане от Националния стадион "Васил Левски" защитникът на трикольорите Илиян Стоянов, предаде sportni.bg "Какво да се каже в такъв момент? Играхме по-добре, но загубихме. Оставката е нормална. И аз щях да направя това на мястото на Станимир Стоилов. Не знам дали ще продължа да играя за националния. Ако ме викат, добре. Ако не - нека да заиграят младите", каза още Коловати.

"Шансове има винаги. Искаме да зарадваме хората, но не успяваме. Няма да се лъжем - напрежението в отбора го има и то е основно заради липсата на резултати", завърши Стоянов.
"Обстановката в отбора е тежка, никога не е била такава", разкри нападателят Валери Божинов. "Мъчим се, опитваме се, но не става. Няма да се опрадавам, няма смисъл и от извинения. Извинението са победите, а тях ги няма", добави играчът на Парма.

"Трябват промени, то се вижда. В лагера ни е напрегнато и резултатите са налице. Имах желание да се представя добре, но игровата ми практика е малко, последната година почти не съм играл", каза пък Димитър Рангелов. "Много ме е срам. Вместо да водим с три гола в първите 15 минути ние в крайна сметка губим. Говорим едно, но се получава друго. Резултатите ни са трагични", коментира Станислав Ангелов - Пелето.

"Негативизма е отвсякъде. Лошата атмосфера е и в отбора и извън него. Зложелателите ни вероятно са палили големи свещи за наш провал, за да може да си тръгнат Мъри и г-н Сираков", сподели на свой ред Ивелин Попов. В същото време стана ясно, че мачът тази вечер е последен за капитана Стилян Петров. Самият той е обявил това пред Станимир Стоилов след края на днешния мач. От своя страна бившият вече селекционер го е помолил да остане и за мача с Уелс.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?