Митов: Срещу Шахтьор видях и хубаво, и лошо

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов не спести критика към футболистите си, въпреки достойната загуба с 4:3 от двукратния шампион на Казахстан – Шахтьор(Караганда), в контролния мач, игран по-рано днес в Анталия. „

В първите 20 минути на мача играхме много силен футбол, но допуснахме елементарен гол след детинско неразбирателство. От там се получи едно разколебаване и от следващите 25 минути на първата част съм крайно недоволен от показаното в игрови план

След паузата започнахме по друг начин и хората, които влезнаха за последните 30 минути им свалям шапка – сбиха се и имахме шансове дори да обърнем мача, защото доминирахме изцяло на терена. Като цяло видях много позитиви в днешния мач, но има и много отрицателни моменти, върху които трябва да работим.

Във фаза защита като цяло, целият отбор търпи критика. Не бива да допускаме толкова наивни голове – изравняват ни и падаме психически. Хубавото е, че сме още в ранен етап и това трябва да се изчисти.

В момента е тежко на момчетата, но това част от работата им. Целта е да бъдат максимално готови за първия официален мач”, сподели Митов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?