Следвайте ни

Митов: Желая успех на Анди Краев в Левски

viber icon

„Като треньор няма как да не съжалявам, че Андриан Краев повече няма да бъде футболист на Хебър. Все пак се лишавам от основен състезател, който от началото на сезона показва много силен футбол. От друга страна като футболен човек се радвам за него, защото това е възможност за Краев да играе на най-високо ниво в България и да развие във времето пълния си потенциал. Желая му от все сърце успех”. Това сподели треньорът на Хебър Николай Митов по повод преминаването на Андриан Краев в столичния Левски.

Митов направи паралел с вече отминал период от своята треньорска кариера, когато съдбата го свърза с другия футболист от фамилията Краеви – националът Божидар.

„При второто ми връщане като треньор на Левски ръководството постави за цел пред мен подмладяване на отбора. Тогава аз реших да градим новият тим около Божидар Краев и Мехди Бурабия. Скоро обаче двамата бяха продадени и плановете ни трябваше да се променят в движение”, спомни си Митов.

Той е сигурен в едно - преминаването на Краев в Левски трябва да бъде голям стимул за останалите момчета в отбора. "Защото, когато имаш качества и ги развиваш с упорство и трудолюбие, в един бъдещ момент това няма как да не остане незабелязано".        

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?