Следвайте ни

Митко Илиев, Неделев и Кристиан Димитров показаха как се прави...

Националният отбор на България се събра на лагер преди мачовете на представителния ни тим с Парагвай и Чехия. Футболистите, повикани от селекционера Георги Дерменджиев, пристигнаха на базата в “Бояна” в добро настроение. В четвъртък България ще изиграе контролна среща с Парагвай на стадион "Васил Левски", а в неделя приема Чехия в европейска квалификация.

Тримата пловдивски избраници на Дерменджиев показаха какви трябва да са отношенията между Локомотив и Ботев. Капитанът на черно-белите Димитър Илиев пристигна заедно с непримиримите си опоненти на терена от дербитата Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Като човек с най-много стаж в държавния ни тим от триото, Неделев докара Илиев и Димитров с личния си мерцедес. Всички те бяха посрещнати от съгражданина си Георги Дерменджиев, който в четвъртък ще дебютира като национален селекционер. 

В последния момент Дерменджиев повика капитана на ЦСКА Петър Занев, за да смени контузилият се защитник на Лудогорец Антон Недялков.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?