61
Следвайте ни

Митко Илиев: Не трябваше да треперим накрая

viber icon

Капитанът на Локомотив Димитър Илиев бе доволен от победата в железничарското дерби. Той обаче бе и самокритичен за последните минути, когато гостите можеха да изравнят.

"Важна и резонна победа. Напълно ги надиграхме, особено през второто полувреме. Но като решиш, че мачът е свършил, за 5 минути можеш да разрушиш всичко, което си градил 85. Хубаво, че вратарят ни се намеси последните секунди, защото щяхме да загубим точки, които сме си заслужили. Имаше познататото треперене накрая", призна Илиев. 

"Подобно на мача за Купата, отбелязахме ранен гол второто полувреме и бяхме пълни господари до 85-ата минута. Едно отпуснато отношение в защитата и след това като имаш един гол преднина, става нервно. Трябваше малко по-рано да си решим мача. Аз това им казах в съблекалнята - мач, който може да се доиграе с настроение, ние отново треперим. Няма значение." 

"Ако някой има колебания точно преди да стреля, ще пропусне. Един-два пропуска не могат да ме разколебаят. Това са съвсем нормални неща. Няма никакъв проблем, беше важен психологически момент. Надявам се за в бъдеще да мине доста време докато отново пропусна." 

"Доближихме се до челниците. Виждаме, че много отбори са в рамките на няколко точки, така че ще направим всичко възможно да спечелим всички. Този двубой беше задължителен, много по-добри сме от Локо Сф. Следват все трудни мачове, но пък възможни. Третото място ни е цел, ще преследваме и Купата", завърши Илиев.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?