61

Митко Илиев: Аз в депресия? Глупости! ВИДЕО

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев прие спокойно равенството от мача с Арда, който отборът му задължително трябваше да спечели. "Дадохме всичко от себе си. Имахме превъзходство, но просто не успяхме да си реализираме положенията. През първото полувреме, докато теренът още ставаше за игра, доминирахме напълно. След почивката теренът стана тежък, а това е по-лошо за отборът, който напада. Въпреки това имахме няколко добри възможности, които не реализирахме. Може би ни липсваше и шанс. Във вторник ни предстои домакинство срещу Пирин, което задължително трябва да спечелим", коментира Илиев.

Националът категорично отрече писанията, че се е депресирал от пропусната дузпа срещу Литва. "Това са абсолютни измислици. Не зная кой нарекъл себе си журналист е написал тази глупост. После другите я повториха без да се замислят. Не мога да си обясня как се пишат такива измислици за сериозни неща.

Психически съм ОК. Няма шанс от една дузпа да се депресирам. Едва ли не ще си посегна на живота, че от 20 дузпи съм пропуснал една. Това искам да кажа на болния мозък, който го е съчинил", каза още Митко Илиев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?