61

Митинги на фенове на Локо и Ботев преди сесията в четвъртък

Опасно напрежение е напът да възникне преди, по време и след сесията на Общинския съвет утре. На нея ще се разглежда предложението на кмета на Пловдив Здравко Димитров за допълнително финансиране на изграждането на стадион "Христо Ботев" в размер на 22.5 млн. лв. В понеделник Димитров обяви, че вероятно ще изтегли предложението си, което ще бъде обсъждано като под №2 на сесията. До снощи обаче това не бе направено. Агитките на Локомотив и Ботев обявиха пълна мобилизация за присъствие на сесията. 

"Локомотивци,

Въпреки уверенията, които получихме на поредицата от проведени срещи, присъствието ни на сесията на 9 февруари е единственият начин да сме сигурни, че обещанията за одит на изразходените средства за двата стадиона и за равнопоставеност във финансирането на строителството им ще бъдат спазени.

Бъдете на линия в 8 ч. на 9 февруари 2023 г. на сесията на Общинския съвет, за да следим за изпълнението на двете точки, за които се борим от самото начало!", гласи съобщението на "черно-белия" фенклуб.

"Ботевисти! 

Присъствието на всеки един от нас в четвъртък пред сградата на Общинския съвет е задължително, защото само общественият натиск може да накара онези, раздаващи обещания и уверяващи ни вече години наред, че всичко ще стане "всеки момент“, да разберат, че вече не можем да търпим! Това събиране няма политически цели! Неговата единствена цел е 100% Колежа", обявиха "жълто-черните" привърженици.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Мимето

Мимето

08.02.2023 | 13:39

Като отидете на сесията ,моля ,попитайте и каква я върши като наблюдаващ строежа-кмета на Южен-Язов.От наблюдения не му остана време за район Южен,а сега разбирам,че и стадиона толкова е гледал...Като ще ги подканяте да се срещнат с Прокуратурата не забравяйте и него...

Отговори
2 0
Към Любител

Към Любител

08.02.2023 | 02:24

От какво ли?! От безхаберие! От некомпетентно водене на здравеопазването в Пловдив. От желанието да се облажи покрай род.дом на Весела, който унищожи. Кой домъкна проф. ПЕТРОВ в Първа Градска! Кой я разкости? Кой предаде КОЦ Пловдив под чуждо управление! Вижте им снимката на новогодишната тържество кои са до Управителя! Прокурор и за този голям приватизатор и кра...? Отговорност, а не поредни 0олнични. Прокурор за него лично! Кой нави Кмета да продава част от Белодробна?! Отчет Кмета, контрол от фенове и граждани! Слаб и крадлив ти е екипа! Прав е Тотев, прав е Бойко, прави са феновете! Занулихте Пловдив! Хубав анализ от партия КОД! ЖАЛКО!

Отговори
5 3
Любител

Любител

08.02.2023 | 02:09

Чува се, че след като Здравко "си обърна внимание ", д- р Калинов и той се канел да "си обърне внимание", т.е. да си вземе болнични! И той щял да се "оперира"!

Отговори
3 2
Хора от Пловдив

Хора от Пловдив

08.02.2023 | 02:06

Но незанисим Одит, а не като този на Калинов в/у здравните заведения от които една външна, кърджалийска приятелка на Калинов взе едни много пари и ги раздели с него. Нека има Одит от общината за дейността на Калинов и как той "усвои" едни средства от Търговските дружества и ги гушна. Та той плаче и иска любовта на Прокурора, защото всички говорят за търговския му нюх да напълни джоба си.

Отговори
5 1
Пловдив

Пловдив

08.02.2023 | 01:58

Нека най сетне феновете кажат това, което мислим пловдивчани. Одрит и самосезиране на Прокуратурата относно разход вашето на средствата. Но външен и независим, под зоркото око на фенове и граждани, а не вътрешен поръчан от Здравко и от полза за него! Време е Прокуратурата да се самосезира за безконтролното и безхаберно харчене парите на данъкоплатците. И това- откъде са парите на Кмета и съпругата му.

Отговори
7 1

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?