64

Мишки изяли седалките за треньорите на Колежа

Немарливи стопани и лакоми мишки станаха причина Бруно Балтазар и колегите му в щаба на Ботев да се чувстват адски неудобно в откриващия мач на стадион "Христо Ботев" довечера.

Купените за треньорските скамейки седалки "Рекаро" са били наядени от мишки и са негодни за монтиране. Поради тази причина скамейките за Балтазар и Топузаков ще са отчайващо неудобните от поръчката през 2014 година, повечето от които Бяха раздадени на Раковски и Асеновец. Те оказаха морално амортизирани.

По времето на кмета Тотев бяха купени и 252 ВИП седалки. Те, заедно с треньорските бяха складирани в завод "Рекорд", където гладни мишки изяли треньорските. Те са били изработени от изкуствена кожа и истински велур. Марката "Рекаро" е за автомобилни седалки, но заради отличната си ергономичност, от тях се ползват стотици клубове в Европа, даже грандове като Реал, Барселона, Ман Сити и Интер. Седалките за първи път са ползвани за стадиона на Кайзерслаутерн, чийто отбора бил под опеката на фирмата "Рекаро". Причината била, че треньорът на лаутерите имал болки в гърба и с ортопедичната автомобилна седалка те отминавали.

"Всъщност, едва ли Бруно Балтазар ще може да седне за минута в днешния мач с Левски, тъй като отборът ще има нужда ежесекундно от напътствията му", коментират фенове, видели жалката картина с наядените седалки в завод "Рекорд". 

Оцени новината

Оцени новината
4.3/5 от 3 оценки
4.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Нали Бя

Нали Бя

29.04.2023 | 13:09

Значи мамин Тотю не ги е нагризкъл Това е вече политкоректно Нагризкали са ги мишоците същите тия многото дето гризкат Бюджета Пак и отново политкоректно

Отговори
1 0
Иван Савов

Иван Савов

29.04.2023 | 11:51

Юлияне,да се слага лъжица катран в каца с мед е типично българска черта.Успех на любимата ти "Марица".Само "Ботев"!!!

Отговори
3 4
Юлиян

Юлиян

29.04.2023 | 12:36

Това е истината, Иване... за жалост

Отговори
2 1
Пловдив

Пловдив

29.04.2023 | 12:50

Селските хич не обичат да се казва истината. Тя обаче е факт. Добре, че все пак понякога се намира някой да я казва. Въпреки рядко. Тези провинциалисти искат само хубаво да се говори за тях. Така са научени.

Отговори
2 1
Лош

Лош

29.04.2023 | 11:01

Аман от "лакоми мишки".

Отговори
8 1

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?