61

Министър Василев поиска наказателна отговорност за Зимния дворец на спорта

"Тези дружества са управлявани по престъпен начин от хора, на които трябва да се търси наказателна отговорност. Тези дружества, включително и БСТ, имат абсолютна автономност, аз им само принципал". Това заяви спортният министър Радостин Василев пред Нова във връзка с лошото състояние на Зимния дворец в София.

Във вторник Василев публикува видео, в което показва как изглежда центърът за зимни спортове в столицата, въпреки че наскоро му бе направен ремонт за 6,5 милиона лева. "Ако затворим Зимния дворец, зимните спортове приключват. Държавата трябва да помисли за паралелно изграждане на друг зимен център и след неговото изграждане, Зимният дворец да бъде основно ремонтиран. Две дискотеки има на входа на Зимния дворец, и двете са изоставени", каза още той.

"Ако министрите и коалиционните партньори не осъзнаят, че общественият интерес трябва да се поставя преди личния интерес, че това, от което обществото най-много има нужда, всъщност е далеч от темите, които се обсъждат в Народното събрание, че трябва много спешно да предприемем мерки със законодателни инициативи, които са от значение за хората - както е сега с ДДС-то, тогава се губи доверието на хората", каза още той.

"Аз от нищо не се страхувам, то е видимо от начина, по който управлявам ММС, притеснявам се, че ако има продължаващо негативен тренд в доверието към правителството, тогава много по-трудно ще обясняваме на обществото какви реформи правим. Смятам, че голям проблем на част от изпълнителната власт е, че те не могат правилно да комуникират положителните неща, които правят, остават неразбрани, за разлика от опозицията, която е много опитна и която независимо, че е опустошила България и я е довела до това състояние, в момента много умело показва недъзите, присмива се", допълни министърът на младежта и спорта.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
КИБАРОВ

КИБАРОВ

21.04.2022 | 11:04

КАКВИ БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ КАКВА РАЗСИПИЯ, БЪРБОРАНКО И ПАЛЕТО ОТ НОВА СЕ ЧУДЕХА КАК ДА ОНЕВИНЯТ ПРЕДИШНИЯ МИНИСТЪР, КАТО ПРЕКРАЧИШ ПРАГА И ВИДИШ КАРТИНКАТА Е ЯСНА, ЦЪРПЪРКАТА СЕГА ХУБАВО РАЗПЪВА НА КРЪСТ НОВИТЕ НО КЪДЕ Е БИЛА ПРЕДИ, ЗАЩО НЕ Е ПИТАЛА САЧЕВА ЗА КАШКАВАЛА КОСТАДИН ЗА БОЛНИЦАТА ЩО ТАКА МА МИМЕ? ДА НЕ СИ БИЛА И ТИ НА МЛЕЧНА ДИЕТА ТОГАВА РЕДУВАЙ ГИ ПРЕДИШНИТЕ И СЕГАШНИТЕ ПРЕЗ СЕДМИЦА НАЛИ ИСКАДЕ И ДРУГАТА ГЛЕДНА ТОЧКА ИЛИ ДИРЕКТИВАТА Е ДРУГА СЕГА

Отговори
2 1

Анкета

На кой футболен отбор сте привърженик?