Михайлов втори човек в Съдийската комисия

Напук на ширещите се скандали в българския футбол, вчера от УЕФА издигнаха трима наши функционери на ръководни постове в комисиите  към евроцентралата. Най-много се облажи президентът на съюза ни Борислав Михайлов. Той бе повишен от редови член в първи вицепрезидент на Съдийската комисия към европейската централа. Това стана ясно, след като бяха публикувани новите членове на всички комисии на УЕФА. Председател на Съдийската комисия е бившият испански рефер Анхел Мария Вияр от Испания, а втори вицепрезидент е Геир Торстеинсон от Исландия.

Със сладко местенце в УЕФА се уреди и Михаил Касабов. Бившият вносител на Адидас бе избран за член на комисията Хеттрик, която се занимава с отпускане на средства по програмата за строеж на футболни игрища, финансирани от евроцентралата. Председател на въпросната комисия е Алан Хансен от Дания.

Директорът ан Форд Мото Пфое Атанас Фурнаджиев, който на последния конгрес бе избран за член на Изпълкома, вече се издигна и в евройерархията. Фурнаджиев бе избран в Комисията по маркетинг към УЕФА, където председател е Франтишек Лоринец от Словакия.

Иво Ивков остава член на Апелативната комисия, а Йордан Лечков на Футболната комисия, чийто председател е Франц Бекенбауер.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?