61

Михаил Касабов внася нови документи за шеф на БФС

Михаил Касабов е изпълнил указанията на Търговския регистър за вписването си като изпълняващ длъжността президент на БФС и регистърът е приел документите.

Именно заради някои пропуски в документацията Касабов не бе вписан в рамките на вчерашния ден. Тогава от Търговския регистър изискаха подписите на всички присъствали членове на заседанието на Изпълкома на 6 декември, когато Борислав Михайлов си подаде оставката.

Тогава Михаил Касабов бе избран да изпълнява тази длъжност, припомня dsport. 

Освен това са внесени и необходимите пълномощни, с които членове на Изпълкома са представлявали свои колеги, които не са присъствали на заседанието. 

Очаква се официалното вписване на Михаил Касабов, като изпълняващ длъжността президент на БФС, да стане в рамките на 3 дни. Това може да бъде спряно само, ако има обжалване пред съда, но това трудно може да се случи, тъй като на заседанието на Изпълкома на 6 декември, всички присъстващи единодушно приеха Михаил Касабов да изпълнява длъжността президент на БФС. Това е видно и от документите подадени в Търговския регистър. По време на гласуването единствено самият Касабов се е въздържал. Преди това Емил Костадинов се отказа от възможността да поеме поста в качеството си на първи вицепрезидент.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
uuu

uuu

19.01.2024 | 22:00

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички------ https://da.gd/menbio

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?