64

Марица загуби с 3:1 контрола под Аязмото

„Берое“ победи с 3:1 „Марица“ (Пловдив) в контролна среща, играна на тренировъчния терен над ст. „Берое“. Головете за „зелените“ бяха дело на Калоян Кръстев, Вини Трибуле и Дамян Йорданов, а и при трите попадения асистенциите са на сментката на новото попълнение Уерди Мара.

„Берое“ поведе с 1:0 в 14-ата минута. Уерди Мара центрира от корнер в наказателното поле на гостите, където Калоян Кръстев бе оставен непокрит и с глава вкара топката във вратата на пловдивчани.

Пет минути по-късно Симеон Мечев центрира в наказателното поле на „Марица“, където Кръстев отново се извиси над всички и стреля с глава, но този път над напречната греда в аут.

В 32-ата минута Радослав Апостолов фаулира Симеон Мечев, след което се стигна до спречкване между двамата. Съдията показа директен червен картон на Мечев, а футболистът на гостите получи жълт картон от рефера. Георги Динков се появи в игра на мястото на изгонения Мечев.

„Берое“ организира добра атака в 34-ата минута. Спас Георгиев центрира в наказателното поле на гостите, където Калоян Кръстев стреля с глава, но вратарят на Марица плонжира и спаси.

Пловдивчани успяха да изравнят резултата в 37-ата минута, когато след центриране в наказателното поле на „Берое“, Георги Трифонов засече топката и я прати във вратата на Иван Гошев.

Уерди Мара намери с много добър пас Вини Трибуле в 52-ата минута, а той отправи техничен удар, но встрани от вратата на Марица.

Само минута след това „зелените“ поведоха с 2:1, след като отново Уерди Мера намери Трибуле в наказателното поле на „Марица“, а този път нападателят не пропусна да прати топката във вратата на пловдивчани – 2:1.

Няколко секунди по-късно Вини Трибуле отново отправи опасен удар, но встрани от вратата на Марица.

В 57-ата минута Трибуле подаде към  Кръстев, а той продължи към Уерди Мара, който бе на отлична позиция в наказателното поле на Марица и стреля, но вратарят спаси.

„Берое“ направи резултата 3:1 в 60-ата минута. Уерди Мара подаде към Дамян Йорданов, който с диагонален удар вкара топката в горния десен ъгъл на вратата на гостите.

Десет минути по-късно Мара отправи много красив удар от дъгата на пеналта, но топката срещна напречната греда, рикошира във вратаря и излезе в корнер.

Веселин Марчев се опита да изненада Иван Гошев в 83-ата минута, но ударът му бе много неточен и топката излезе в аут.

Иван Гошев се наложи да се намесва в 90-ата минута, спасявайки опасен удар, а това бе последната ситуация в срещата.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?