Следвайте ни

Марица се мести в Оризари, чакат Пламен Крачунов

viber icon

Заради ремонт на тревното покритие на клубния стадион, първата тренировка на новоселектирания представителен тим на Марица Пловдив ще се проведе на базата на Евроколежа в Оризари. Заниманието е в понеделник, 21 юни от 10,30 часа.

Припомняме, че след промоцията на Марица във Втора лига, в отбора се вляха свежи пари от нови спонсори, единият от които е Лайтгаз. 

Ще се подмени тревното покритие на стадион Марица (старото вече е изкопано), ще се сложат пластмасови седалки на двата сектора около Централната трибуна, останалите ще се изчистят от треволяците и ще се боядисат. 

Иначе, в отбора на Марица днес се очаква поредното ново попълнение. Ако Пламен Крачунов не си намери отбор от Първа лига или в чужбина, той ще заиграе с екипа на родния си клуб.

Тренировки ще започнат:

Нови: 1. Петър Начев, 2. Мартин Газиев, 3. Християн Димитров, 4. Станислав Маламов, 5. Илиян Йорданов, 6. Симеон Вешев, 7. Айкут Янъков, 8. Георги Божилов, 9. Мариян Тонев, 10. Валери Домовчийски, 11. Веселин Марчев

 Стари: 1. Илия Николов, 2. Георги Иванов, 3. Величко Величков, 4. Йордан Пейчинов, 5. Георги Аврамов, 6. Сами Мехмедов, 7. Милен Танчев, 8. Теодор Фърков

Даниел Спасов, Борислав Дончев, Александър Праматаров, Георги Георгиев

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?