64

Марица привлече играл в Локо Пд и Ботев нападател

"Марица“ привлече нападателя Петър Атанасов. Той ще бъде част от състава на „жълто-сините“ за пролетния дял на шампионата във Втора лига. През футболната есен той игра за елитния „Царско село“. 

Петър Атанасов е атакуващ полузащитник, роден е на 13 октомври 1990 г. в Раковски.  На 7 години започва да тренира футбол към ДЮШ на „Легия“ (Раковски), след което преминава през школите на „Раковски“ и „Локомотив“ (Пловдив). С „черно-белите“ дебютира в професионалния футбол. Играл е още за „Брестник“, „Ботев“ (Пловдив), „Раковски“, „Черноморец“, „Славия“, „Монтана“, „Ботев“ (Враца) и „Царско село“. Атанасов има голям опит в елита, като е изиграл над 200 мача в най-високото ниво на българския футбол. Оставил е трайна следа в доста от отборите, за които се е състезавал.

 „Радвам се, че съм част от сплотения колектив на „Марица“! Ще дам всичко от себе си, за да помогна на тима да играе красив футбол, с който да радваме публиката и да постигнем целите си. „Марица“ е клуб с големи традиции и заслужава да бъде фактор в професионалния футбол.“ Това сподели Петър Атанасов специално за привържениците на клуба, който през септември 2021 година чества 100 години от основаването си.

„Марица“ стартира зимната си подготовка на 10-ти януари.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?