Марица Old School спечели Балканската лига предсрочно

“Марица” постигна 11-та поредна победа в Балканската лига за ветерани, след като постигна категоричен успех с 4:0 над гръцкия “Орестиада”. Срещата се игра в събота на стадиона в село Оризари, а “жълто-сините” бяха пълни господари на терена и продължиха изключителната си серия.

Веселин Тосев вкара за 1:0, а Шенол Шерифов удвои. Димитър Шишков направи резултата класически с красив гол. Шишков реализира с удар от 25 метра с десния крак, пращайки топката горе, в ъгъла на противниковата врата. Крайното 4:0 оформи Иван Пастърмаджиев с нов гол-красавец от дистанция.

До края на сезона в тази надпревара за маричани остава само една среща - гостуване в Турция на “Узункюпрю”. “Марица” е абсолютен лидер с пълен актив от 33 точки, което ги прави победители в Балканската лига за ветерани, независимо от резултата в последната среща.

Тимът показа уникална успеваемост и надви всички останали отбори и като домакин и като гост. Очаква се отборът да бъде награден с шампионката купа по време на следвщата среща, която е и последна.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?