Следвайте ни

Марица и Спартак също спряха тренировки

viber icon

Шефовете на Марица обявиха, че спират тренировките на представителния отбор и ДЮШ. Ето съобщението:

С оглед обявеното извънредно положение в страната и с цел запазване на здравето на футболистите от всички възрасти, техните родители и близки, ПФК “Марица 1921” (Пловдив) преустановява тренировъчния процес до 29 март, както в представителния тим, така и при всички възрасти в школата на клуба.

При наближаването на тази дата ще бъде взето допълнително решение относно подновяването на тренировките, като ще се вземе в предвид положението в страната, както и информациите за евентуално подновяване на шампионатите в Трета лига и при децата и юношите. Към днешна дата всички отбори от клуба са вече разпуснати.

Като клуб с големи традиции, в чиито редици работят отговорни хора, ние няма как да не се съобразим с обстановката и въведените ограничения, макар те да не са задължителни относно тренировките. Желаем на всички здраве! Призоваваме ви да бъдете отговорни към себе си, вашите деца, близките ви и хората около вас!

До нови срещи!

Мъжкият отбор на Спартак също е в почивка до края на март. Предвид ситуацията в страната, ръководството и треньорския щаб решиха да не рискуват здравето на играчите.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще депортират ли Джокович?