Марица би втория тим на ЦСКА 1948 с 2:0

Марица спечели втората си контрола преди сезона. Кършиякалии надиграха с 2:0 втория тим на ЦСКА 1948. Мачът се игра на стадиона в град Рила.

Бившият голмайстор на Черноморец Мариян Тонев се разписа за 1:0 64-ата минута. Това е второ негово, след като вкара и на Арда в Момчилград. Георги Георгиев оформи крайното 2:0 в 90-ата минута на мача.

Припомняме, че тимът на Марица е на лагер в село Говедарци и тренира на терените, които построи собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски. 

Следващата проверка на жълто-сините ще е на  9 юли (петък) с другия втори отбор във  Втора лига - Лудогорец II. Мачът ще се играе на комплекса в село Оризаре. Планирана е и контрола с Ботев.2 (на 3 юли), но засега часът и мястото не са уточнени.

МАРИЦА: Илия Николов, Ангел Грънчов, Величко Величков, Мартин Лазов, Димитър Аврамов, Мартин Газиев, Милен Танчев, Станислав Маламов, Симеон Вешев, Валери Домовчийски, Мариян Тонев.
През второто полувреме в игра влязоха: Петър Начев, Даниел Спасов, Илиян Йорданов, Сами Мехмедов, Александър Праматаров, Христиан Димитров, Айкут Янъков, Георги Георгиев, Борислав Дончев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?