Мъри Стоилов фаворит за треньор на Лудогорец

Бившият наставник на Ботев, Левски и националния отбор Станимир Стоилов е все по-близо до треньорския пост в Лудогорец, твърди "24 часа". Новината обаче не е потвърдена от клуба.

В момента вървят последните преговори около договора му, който трябва да бъде обявен преди Нова година. Мъри не е работил от ноември 2018 година, когато напусна националния тим на Казахстан.

След това той имаше няколко оферти, които отказа. Специалистът минава за един от най-добрите български треньори и идеално пасва на профила да развие новите в Лудогорец, който е в процес на подмяна на целия си състав.


Заедно с Наско Сираков Мъри направи най-силния отбор на Левски, който игра в групите на Шампионската лига. След това той направи куп рекорди с казахстанския Астана преди да поеме националния тим на страната.

Лудогорец търси спешно заместник на Павел Върба, който си тръгна преди няколко месеца. Оттогава тимът бе воден от Станислав Генчев, но с лиценза на Яков Папарков. Генчев със сигурност остава и в новия щаб на Станимир Стоилов, който по принцип работи навсякъде с Цанко Цветанов и Саид Ибрахимов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?