Следвайте ни

Марадона танцувал с лекаря си в болницата след операцията

viber icon

Диего Марадона претърпя успешна операция за отстраняване на хематом в главата, но няма да бъде изписван от болницата, а ще се подложи на лечение от алкохолната зависимост. "Марадона е много добре, следоперативният период беше нормален. С Диего дори танцувахме. Но има и друга реалност. Всички познаваме Диего, видяхме, че той претърпя някои епизоди на объркване. Идеята е да се подложи на лечение на зависимостта му от алкохола, което според нас ще продължи няколко дни", каза лекарят Леополдо Луке.


 
"Трябва да поговорим с Диего за това, което е най-доброто за него. Когато бъде изписан, той трябва да продължи с постоперативния период у дома и със семейството си. Стойностите на медицинските изследвания са оптимални и нормални, но засега изписване не е предвидено”, каза пък Алфредо Кае, който е личен лекар на Диего Марадона вече 33 години.
 
Повечето медии в Аржентина реагираха негативно на изказването на Леополдо Луке, тъй като лечението от алкохолна зависимост не може да продължи само няколко дни. 
 
"Това е огромен бич, ужасно нещо. И трябва голяма борба, за да бъде спечелена битката с алкохола", пишат в Аржентина.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?