102

Манчев: Умората видимо натежа през първото полувреме ВИДЕО

Старши-треньорът на Хебър Владимир Манчев даде добра оценка на своите футболисти въпреки загубата с 0:1 от Висла Краков в първата контрола на пазарджиклии от лагера в Алания, Турция. 

"Смятам, че стана много полезен мач за нашият отбор. Като цяло бяхме напълно равностойни на Висла. През първото полувреме имахме малко физически проблеми, защото ни се наложи да пътуваме 3 часа за мача от Алания до Белек. Усетих, че тези, които стартираха двубоя не бяха докрай концентрирани, липсваше ни и свежест. Една наша по-сериозна грешка позволи на противника да ни отбележи гол. След почивката мисля, че надиграхме съперника изцяло, имахме и доста голови ситуации, които не успяхме да отбележим. Определено обаче ми хареса това, което видях и като влагане от страна на момчетата и като неща, които се получиха на терена. 

Това са контроли, които ни показват какво сме работили до момента - какво се получава и какво не. През първото полувреме, например имаше голямо разстояние между линиите, което не ми хареса, след почивката коригирахме тези несъвършенства. Като цяло видяхме хубави комбинации по време на целия мач. Аз съм впечатлен от Висла, въпреки че в момента те са във второто ниво на футбола в Полша", завърши Манчев. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Байгиби

Байгиби

20.01.2023 | 21:14

Ми то не може само ядене и пиене

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?