64

Мъка! Футболист на Крумовград загуби майка си

Голяма трагедия сполетя нападателя на Крумовград Патрик Луан. Майката на 25-годишния бразилец е починала, съобщиха от клуба и изказаха своите съболезнования на футболиста.

 
 

„ФК Крумовград изказва най-искрени съболезнования на Патрик Луан за загубата на неговата майка. Никакви думи не могат да опишат колко много съжаляваме. Нашите мисли и молитви са с Патрик и семейството му в този труден момент. Нека почива в мир!", написаха от клуба във „Фейсбук“.

Самият Патрик Луан се прости с майка си чрез публикация в „Инстаграм“.

Мамо, дори не знам откъде да започна. Благодаря ти за всяка проповед, за всеки урок, за всичко, което направи за всички нас, твоите деца, твоето семейство. Ти беше и си воин, жена, преминала през толкова много неща в живота, ти се бори за децата си, за нашето семейство! Знам, че сега си в Божиите прегръдки и си почиваш... Ти изпълни ролята си тук на земята и сега ще се грижиш за нас отгоре, мой ангел, моя любов, мой живот, ти ще останеш в сърцето ми завинаги. Обичам те толкова много. Просто искам да си спомням тези прекрасни моменти, които прекарахме заедно. Върви с Бог и се грижи за нас отгоре“, написа Луан в социалната мрежа.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?