Made in BG! Замериха Бусато с камък на Лаута

Фенове на Локомотив Пловдив уцелиха с камък вратаря ЦСКА-София Густаво Бусато след края на двубоя между двата тима на "Лаута".

Бразилецът влезе в словесна закачка с част от запалянковците на "смърфовете", които бяха зад вратата му.

След като им показа емблемата на клуба, изобразена на тениската му и каза няколко думи по адрес на феновете, Бусато бе уцелен с камък. Треньорът на вратарите на столичани Ивайло Иванов се намеси бързо и предотврати по-големи ексцесии.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
1914

1914

29.09.2020 | 12:24

За подобни деяния в "белите" държави наказанията са жестоки. Например Кантона бе наказан за 4 месеца за спречкване с фен. Бусато трябва да не играе поне 4 мача. Но БФС няма да го направят.

Отговори
0 0
намръщенЪ

намръщенЪ

28.09.2020 | 10:14

Псевдо-ЦСКА силно заприлича на "Левски". Те правят поразии, а всички други им са виновни. Те получават аванти(колко мача завършиха 5-10 минути по-късно и все псевдоЦСКА намазваше) от реферите и все от тях се оплакват. Помня публиката на ЦСКА"Септемврийско знаме" от 80-те години и като изключим дербитата, тя не бе чак толкова лоша, колкото е сегашната им

Отговори
1 1
Пловдивчанин

Пловдивчанин

28.09.2020 | 02:31

Юлианчо като кажеш А кажи и Б все пак работиш за пловдивска медия! Първо тоя палячо провокира феновете по много грозен начин и това беше отразено перфектно от Иван Иванов в студиото на Диема! Второ как никоя медия не отрази ракетния обстрел на който бяха подложени феновете на ЛОКО по време на мача!

Отговори
3 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?