Мачът на Коматево: Тодор Неделев три, Дунав един

Ботев победи Дунав с 3:1 в мач от втория кръг на efbet Лига на базата в Коматево. Гостите поведоха с попадение на Динков в средата на полувремето, но после Тодор Неделев реализира пъривя си хеттирк за сезона.

Най-интересното по минути:

3 - Още в третата минута Тейлон получава жълт картон за подлагане. 

8 - Пробив отляво на  Кардосо, центриране към Вутов, но той от дузпата не можа да отправи силен удар. Макенджиев лови.

10 - Ботев получи правото да изпълни корнер. Тошко Неделев центрира, а Пиргов отправи мощен щут, но той беше блокиран от бранител на Дунав. 

14 - Ахмед Ахмедов получи жълт картон за симулация. Нападателят и Димитър Пиргов скочиха за висока топка и без да има контакт между двамата Ахмедов се строполи на земята. 

17 - Стефан Христов се опита да намери Ахмед Ахмедов в наказателното поле, след като защитата на Ботев бе закъсняла, но пасът му беше прекалено дълъг за нападателя на "драконите". 

19 - Брилянтно извеждащо подаване на Тодор Неделев към Тейлон, но Макенджиев внимаваше и изби топката. 

22 - ГОООООЛ! 0:1! Георги Динков открива резултата след корнер. Стефан Христов центрира от корнер, а топката се удари в гърба на Динков и топката попадна във вратата на Аргилашки. Първи гол във врататата на Ботев след финала за купата на България.

24 - Тодор Неделев опита да центрира топката към Тейлон, но Михаил Милчев отклони топката преди бразилецът да успее да играе с нея. 

35 - Селеменев преодоля Пиргов и Балтанов, центрира в наказателното поле, но пасът му бе доста неточен и не достигна до играч на Дунав. 

36 - ГООООООЛ! 1:1! Георги Аргилашки със силен шут изпрати топката към Тейлон, който много добре се ориентира и подаде към Тодор Неделев. Звездата на "канарчетата" не сбърка и матира Благой Макенджиев. 

42 - Лъчезар Балтанов се опита да изненада Макенджиев с удар от дистанция, но стражът на русенци показа рефлекс и изби топката. 

45+1 - Неделев подаде на Марко Перван той прати топката към Тейлон, но бразилският голаджия, който беше абсолютно непокрит не успя да даде преднина на Ботев.

46 - Начало на второто полувреме - 1:1!

48 - Ивайло Лазаров заменя Илия Мунин, който изпитва болки в кръста и не може да продължи да играе в срещата. 

50 - Иван Селеменев получава жълт картон. 

57 - Благой Макенджиев продължава с доброто си представяне в този двубой. Антонио Вутов получи пас от Тодор Неделев, справи се с двама бранители на Дунав, но не успя да стори същото с Макенджиев, който отново опази вратата си. 

66 - ГООООООЛ! 2:1! Тодор Неделев извежда Ботев напред в резултата! Тейлон напредна отляво, пасът му бе пресечен от Стефан Христов, но бразилецът успя да си върне притежанието на топката и подаде към Неделев. Халфът не сгреши от близка дистанция и вкара своя гол номер 53 с екипа на "канарчетата".

68 - Вутов подаде на Тейлон в наказателното поле, но Стефан Христов успя да изпревари нападателя на жълто-черните и изчисти топката. 

69 - Тейлон свали с глава топката към Тодор Неделев, но звездата на Ботев стреля със слабия си десен крак и Макенджиев нямаше проблем с улавянето. 

73 - Кристиан Добрев заменя Тейлон. 

76 - Диян Димов е санкциониран за нарушение срещу Филип ван Арнем. 

78 - Станислав Шопов заменя новото попълнение Марко Перван, който напуска под бурните аплодисменти на феновете на Ботев. 

83 - Уууууф - Неделев проби отдясно, подаде към Вуутов, но нападателят не можа да уцели топката. Пасът беше малко силен и неточен.

86 - ГООООООЛ! 3:1! Тоодор Неделев! Хеттрик за халфа. Самостоятелен пробив от центъра, нагласи топката на удония ляв крак и с удар по земя в левия ъгъл на вратата, пазена от Макенджиев.

87 - Кристиан Добрев и Антонио Вутов се подиграват с футбола. От чисти положения не вкарват. Отиграванията им не са достойни за играчи от професионален отбор.

90 - Смяна Антонио Вутов е заменен от Клъстер. Дебют за холандския бек.

Ботев- Дунав 3:1

0:1 Георги Динков 22, 1:1 Тодор Неделев 36, 2:1 Тодор Неделев 66, 3:1 Тодор Неделев 86

БОТЕВ: Георги Аргилашки, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Еберт Кардосо, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Антонио Вутов, Марко Перван, Тейлон Кореа  

ДУНАВ: Благой Макенджиев, Георги Динков, Мартин Ковачев, Илия Мунин, Михаил Милчев, Диян Димов, Иван Селеменев, Александър Исаевски, Самир Аясс, Стефан Христов, Ахмед Ахмедов

Съдия: Николай Йорданов

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Левски 1914

Левски 1914

22.07.2019 | 06:44

Тоя цървул Дървонедоделев може да вкарва само на такива като Дунав ако е много добър няма да играе в Коматюю.

Отговори
1 1
Кънчо

Кънчо

21.07.2019 | 21:15

Айде пак почна обръщалката -1 х 2 - кой печели - много силна игра на реферската бригада - и в резултат - обръщалка и закопаване на един борбен отбор .

Отговори
2 5

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?