Любо Пенев с уникално шоу: Много сте ми близко, щрак-щрак ВИДЕО

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе доста изнервен на пресконференцията преди утрешния финал за Купата на България. Червените излизат срещу Арда в опит да спечелят първи трофей от пет години насам.
"Много сте ми близко тука, щрак-щрак… Назад малко. Сега е COVID пандемия, малко назад трябва. Вие трябва да спазвате… Два-три метра. Какво да ви кажа… Окей, аз го разбирам това нещо. Само че има някакви правила и трябва да ги спазваме. Ние не пускаме хора, а вие сте тука г*з до г*з - как да стане? Оттук почват нещата. Като знаеш какви са изискванията, трябва да се направят. 

Чуваме ли се? Назад, ако обичате, минете два-три метра. Не ме интересува, моето здраве е по-важно от вашите тука снимки, апарати и т.н. Трябва да ви е ясно - моето здраве е по-важно от вашите апарати. Какво е това?! Целият свят се пази, а ние тракаме. Веско, Влади, това е ваша работа, не моя. Аз като треньор трябва да дойда, за да отговарям на въпроси, но трябва да има нормална атмосфера, дистанция - виждаш ли два-метра пазим, това важи за всичките.

Според бившия голмайстор на Примера дивисион въведеният ВАР не помага на футбола. "Вие защо си мислите, че ВАР в България е полезен към момента? През последния кръг получих доста информация. И какво разбирам - че съдиите, които са вътре във вана, определят какво да се случи. Т.е. главният съдия няма думата. Нарушение, което се вижда ясно от главния съдия - той не решава.

Решава този във вана. И най-вероятно там са тези, които са най-близо до стадиона - на “Армията”, в Пловдив, утре в София. Какво значи радва ме, не ме радва. Искам да е от полза на отборите и съдиите. Но как един главен съдия не може да вземе отношение? Може би не му позволяват да вземе отношение. Ако аз съм ВАР, ще оценявам безпристрастно. Но аз не съм ВАР, а съм старши треньор. Има други хора, които се натискат да са главни, странични, делегати и да бъдат ВАР. И хора, които се спускат, за да могат да влияят. И това се случва. Във всички мачове. Какво като има ВАР? Може би е по-зле отпреди. Може би”, заяви Пенев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Trac

Trac

19.05.2021 | 14:33

Вижда се нивото... Един силно ограничен, невъзпитан човек. Какъв футбол прави идея си нямам.

Отговори
0 0
Любо

Любо

19.05.2021 | 13:20

Циркаджия голям, едно към едно с шефовете си. Пени се Пенев и "... ще бъда кратък" го казва, защото не може друго да измисли. Ще вземе да се изтърве "... който не ме харесва да духа чорбата".

Отговори
0 0
Майната

Майната

18.05.2021 | 20:00

Печи го, вари го, главока си е главок.Няма да каже две думи за предстоящия мач, а реве,че ВАР му пречи.Ако утре свирят дузпа за отбора му видяна с ВАР ще мълчи.

Отговори
4 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?