64

Любо Пенев приключи с Хебър, мести се 37 км. на изток

Любослав Пенев вече е свободен да подпише с Локомотив (Пловдив). Специалистът няма да поднови договора си с Хебър (Пазарджик), който изтече с края на сезона и е въпрос на часове да обяви следващия отбор в кариерата си. Без съмнение това ще бъде Локомотив, а с него на "Лаута" ще пристигнат и досегашните му асистенти. 

По-рано днес от Хебър обявиха официално раздялата си с Пенев чрез пост във фейсбук:

"Благодарим на Любослав Пенев и екипа му за съвместната ни работа през последните 14 месеца!  
Заедно изживяхме уникални и незабравими положителни емоции. Постигнахме безпрецеденти резултати. Написахме нова история на клуба!
Хебър реализира най-значимия си трансфер от началото на Милениума!
Хебър се класира за първи път на 1/2 финал за Купа България!
Хебър ще играе за първи път трети пореден сезон в елита!
Сигурни сме, че Любослав Пенев ще остави завинаги частица от себе си в Пазарджик - в клуба, на стадиона, в сърцата на феновете.
ФК Хебър пожелава най-сърдечно на Любослав Пенев успехи, здраве и още много щастливи мигове на футболния терен.
Завинаги един от нас!"

Легендарната деветка на България вече изпълнява част от задълженията си при "черно-белите" - през уикенда е бил на базата на Христо Крушарски в Говедарци, за да огледа условията за летния лагер на Локомотив там.

От първата тренировка на Локомотив няма да отсъства Ивайло Иванов, въпреки, че претърпя успешна операция от херния. Това е втори играч на "черно-белите", който е подложен на операция след Петър Анреев. Младият нападател скъса кръстни връзки по време на мача с ЦСКА-София.

Интервенцията при Ивайло е била планирана от клубния лекар д-р Павлов още в хода на сезона. Футболистът ще се възстановява една седмица, като ще е готов за първата тренировка на Локомотив, която е насрочена за 17 юни.

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 1 оценки
2/5 от 1 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?