61

Любо Пенев напусна ЦСКА 1948! Ще поеме ли Ботев?

Любослав Пенев е хвърлил оставка и е напуснал ЦСКА 1948. Същото са направили Методи Томанов - главен селекционер на "червените", и спортният директор Радослав Здравков, съобщават колегите от "Тема Спорт". 

Припомняме, че Любо наследи Николай Киров начело на ЦСКА 1948 през лятото, като след изиграването на срещите от есенния дял от efbet Лига "червените" заемат третото място в класирането. В последния си мач за 2022 година софийският отбор елиминира Берое и се класира за четвъртфиналите в турнира Sesame Купа на България. 

Кулоарните слухове в столицата гласят, че Любо Пенев може още в близките дни да поеме Ботев Пловдив. Преговорите с него вървяли от неделя. Именно това била една от причините за изненадващото уволнение от Коматево на наставника на жълто-черните Желко Копич.

Marica.bg припомня, че през май 2014 г.  Пенев за кратко бе наставник на Ботев. Тогава обаче се случиха колизиите с Цветан Василев и Ел Голеадор се махна от тима, току преди мача реванш срещу Санкт Пьолтен в Лига Европа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Нюх

Нюх

08.12.2022 | 16:59

Появи ли се кандидатура на Л. Пенев или малката Вуца - мирише на пари. Колко са тренььори знаем, но че имат нюх не може да им се отрече. Не дай боже да се зададе финансова криза, моментално си бият камшика. Трябва ли да им се доверяват в Ботев? Освен това Любо е непредсказуем - най неочаквано да хвърли оставка и - до там...

Отговори
2 0
вили вуцов любо пенев е най добрия в българия дано поеме ботев

вили вуцов любо пенев е най добрия в българия дано поеме ботев

08.12.2022 | 14:50

любо напусна заради наглеца стойчо младенов

Отговори
2 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?