Лукаку шокира: 23 играчи на Интер бяха с температура и кашлица

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку направи шокиращо признание, че 23-ма от 25 играча на гранда от Милано са имали симптоми на коронавирус през януари, но нито един от тях не е бил тестван за заразата. Въпреки това „нерадзурите” не обявиха един положителен тест на играч или човек от щаба, макар да са в Ломбардия, който е европейският епицентър за COVID-19.

Признанието на белгиеца дойде пред Кат Керкхофс, която е сънародничка на Лукаку и съпруга на нападателя на Наполи Дрийс Мертенс.

„Имахме пауза от една седмица през декември, след което се завърнахме на работа. 23-ма от 25 бяха болни – не се шегувам. Играхме срещу Каляри с Раджа Наинголан и след 25 минути един наш бранител напусна терена, след като не можеше да продължи”, каза Лукаку.

Тогава Милан Скриниар напусна игрището след 17 минути игра на 26-и януари, но и той не е бил с установен COVID-19.

„Всички кашляха и имаха температура. Когато загрявах, и аз се почувствах доста по-топъл от обикновено. Не бях страдал от треска от години”, продължи нападателят. „След мача имаше планирана вечеря с гости от Puma, но аз им отклоних поканата и отидох да си легна. Никога не сме правили тестове за коронавирус и няма как да знаем със сигурност”.

Играчите ще трябва да минат през прегледи, за да играят пак в Серия А и да тренират, като тогава ще се установи имат ли антитела. Ако те присъстват, това ще значи, че те са прекарали вируса в даден момент и са направили възстановяване.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?