Лудогорец поглежда към Николай Киров

Хора на Лудогорец са сондирали за мнението на Николай Киров да ли е възможно да поеме отбора, ако се наложи.  В момента Белия е на море със семейството си и се връща в Пловдив в сряда. От Разград са го попитали дали е съгласен за разговори, ако се наложат. А емисарите са били наясно и, че Киров преди това беше със семейството си на почивка и в чужбина.

В Лудогорец се подготвят за кардинални промени в отбора, ако се случи нещо непредвидено и шампионите ни не успеят да преодолеят исландския Валур Рейкявик по пътя към групите на Лига Европа. Снощи зелените не надскочиха посредствеността си напоследък и паднаха у дома от Ференцварош (2:3) в квалификация за Шампионска лига.

В Разград са решени да режат от дъно, ако Стойчо Стоев не овладее положението и Лудогорец не заиграе както се очаква от него, както и да се тушират страстите в съблекалнята. В момента при шампионите ври и кипи и се търси виновникът за провала.

Киров е в списъка на Лудогорец, тъй като три години поред успяваше да сглоби боеспособен отбор в Ботев, след като му се продаваха по 10-11 от титулярите. Успя и да спечели Суперкупата и Купата на България, а още в актива има полуфинал и финал. Любопитното е, че двата успеха на финала бяха именно срещу Л,удогорец, а жълто-черните бяха по-добрия отбор в мачовете.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Бат Сали

Бат Сали

18.07.2019 | 21:03

А дано - и тогава ще я втасат - Белия ще им гарантирамясто в долния край на таблицата - некадърник .

Отговори
2 4

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?