Лудогорец и Олимпиакос ще решават спора в Разград

Олимпиакос и Лудогорец завършиха наравно 1:1 в първи мач от трети квалификационен кръг на Шампионска лига, който се игра в Гърция. Кирил Десподов даде преднина на българския тим след изпълнение от пряк свободен удар в 50-та минута. Вратарят на гърците Костас Цолакис не се намеси добре, въпреки че игра с топката.

Резервата Агуибу Камара успя да изравни резултата в 87-та минута, когато топката попадна случайно в краката му след удар извън наказателното поле. Той си отвори коридор и стреля през човек, а Кахлина нямаше шанс да реагира - 1:1.

Българският шампион изигра чудесен мач на "Йоргос Караискакис" и може да съжалява, че не спечели. През първата част сериозен пропуск направи Пиерос Сотиру, който пропусна очи в очи с Цолакис. В продължението на мача Кирил Десподов направи сериозен пропуск, след като преодоля вратаря, но стреля извън очертанията на вратата.

Реваншът между двата тима в Разград е след една седмица. Попадението на Лудогорец не осигурява преднина на българския шампион, след като отпадна правилото за гол на чужд терен

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?