Следвайте ни

Лошо: Хебър губи Жак Пехливанов за 8 месеца

viber icon

Между 8 и 10 месеца ще отсъства от футболните терени полузащитникът на Хебър Жак Пехливанов. Това показа заключението на лекарите от проведения снощи ядрено-магнитен резонанс. Снимката от него сочи почти най-лошото - скъсана предна връзка на коляното, частично скъсана задна и скъсан менискус. 

Жак беше брутално сритан от футболист на Миньор(Перник) на мача в събота, а международника Георги Кабаков не вдигна дори жълт картон на неговия палач.

Възможно най-скоро Пехливанов ще претърпи хирургическа интервенция, след което ще има нужда от възстановяване за минимум 6 месеца. 

Простите сметките показват, че той ще може да играе отново футбол най-рано в началото есенния полусезон от състезателната 2021/2022 година.  

От Хебър обявиха, че ще застанат плътно зад футболиста си в този тежък за него момент, както във финансов, така и в логистичен аспект. 

Припомняме, че Жак Пехливанов пристигна в Пазарджик през юни месец тази година и с игрите си стана един от най-постоянните и ефективни футболисти на клуба.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?