61

Локо започна ремонт на терена, Костадин Язов с многозначителен коментар

Ръководството на Локомотив Пловдив започна основен ремонт на централния терен на Лаута. Веднага след последната домакинска среща с ЦСКА-София стартира частична регенерация на с подсяване и опесъчаване.

"За съжаление е невъзможно да бъде извършен цялостен ремонт на терена заради строителството на трибуна "Спортклуб", съобщиха от "черно-белия" клуб.

Под публикацията в официалния facebook на Локомотив, кметът на район "Южен" Костадин Язов, който отговаря от името на общината за надзора на строителството на стадиона, написа следния коментар: "И с какво по-точно пречи стрителството на трибуна "Спортклуб", за частичната регенерация на терена?"

"Една работа или я започваш като хората или изобщо не я правиш. За 10 дни може да се подмени терена и да изглежда като на Лудогорец, но накрая някой трябва да плати сметката", отбеляза един от феновете. Язов го допълни: "Или си намираш удобно извинение, при това безплатно".
 

 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
4.7/5 от 3 оценки
4.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Лаута

Лаута

04.10.2023 | 16:14

Не само ремонта на терена ще е наполовина. И реконструкцията на стадиона ще е наполовина! Две трибуни стигат. За повече пара няма.

Отговори
2 6

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?