Следвайте ни

Локо връща турнира "Легендите не умират" в памет на Аян

viber icon

Турнирът "Легендите не умират", който е в памет на големия капитан на Локомотив и националния отбор Аян Садъков, се завръща, обявиха от Фенклуб Локомотив Пловдив и Бригада Пловдив.

"Уникалният сезон трябва да бъде завършен подобаващо, а какъв по-перфектен начин от благотворителен турнир, който да ни събере и да превърне в празник края на великолепното представяне на отбора. След като миналата година турнирът не се осъществи, заради обстоятелствата свързани с вируса, дойде време да бъде организиран отново.

Бригада Пловдив и Фенклуб Локомотив Пловдив ще се постараят организацията да е на познатото добро ниво, като ще бъдат подготвени шатри за храна и напитки, уредба, съдии и най-важното - черно-белия дух да бъде налице! Всички събрани пари, след покриване на разходите, ще бъдат дарени в бранда "Брат за брата", който е създаден, за да помага на черно-бели фенове в нужда.
Датата на събитието е 05-06-2021, а часът е отново 09:00. Мястото остава същото, като предните години - помощните игрища на ст. "Локомотив".
Ето и условията за записването:
- Таксата за участие е 50 лв.
- Отборите да са в състав минимум от 6 човека (5+1)
- Играе се групова фаза и директни елиминации след нея. Жребият ще се тегли 3 дни преди турнира, което означава, че всеки трябва да се е записал до 02-06-2021.
- Записването става с позвъняване на телефон +359883349944, като трябва да се заяви име на отбора.
- Песните, бирата и забавлението са задължителни!
Локомотив Пловдив над всичко и всички!", написаха организаторите.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?