Локо тръгна за Търнава през Царско село

Локомотив тръгна за реванша срещу Спартак Търнава още днес. Наставникът Бруно Акрапович взе по-голяма група от тази, която ще използва в четвъртък в двубоя от турнира Лига Европа. 20 футболисти са в разширения състав на босненския специалист, като двама ще отпаднат непосредствено преди началото на срещата.
Мачът на стадион Антон Малатински е от 21.45 часа българско време и ще бъде ръководен от белгиеца Ерик Ламбрехтс. В първата среща черно-белите взеха надежден аванс от 2:0.

Железничарите избраха да потеглят от Лаута два дни по-рано. В късния следобед днесте се настаниха на лагер в комплекс Царско село. Последното занимание на българска земя е на едно от игрищата.

Рано утре сутрин групата на Локо, в която има и 10 души спортно-технически щаб, ще лети до Братислава с редовен полет от летище София. Черно-белите ще проведат последната тренировка на стадион Антон Малатински в часа на започване на мача. 
От разширения състав отпаднаха възстановяващият се след тежка операция Мустафа Абдулахи, третият вратар Стамен Бояджиев и юношата Октай Юсеин.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Тръгнал кос - гол и бос

Тръгнал кос - гол и бос

31.07.2019 | 00:24

Столюпенците - къде са тръгнали с каруците - че им осигурили и - паркинг - отиват да ги ш....ат прави - отърване - няма - ами Крюшон да закрива катуна .

Отговори
1 4
Cujo

Cujo

31.07.2019 | 00:20

Hem ciganin, hem ot selo, shte e to? Sealskin ciganin!

Отговори
1 1
коко

коко

30.07.2019 | 19:21

Бай мангал е от село Коматево май !!

Отговори
7 2
Бай мангал от маалата

Бай мангал от маалата

30.07.2019 | 19:03

Ай мангалииии -тея ги убивами там. саде Локо ! юрууууш!

Отговори
2 5

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?