Локо ще пробва бек от Франция, минал през дубъла на ПСЖ ВИДЕО

Локомотив (Пловдив) ще пробва нов футболист. Става въпрос за родения на 6 септември 1997 година французин Муса Сумаре. Той е израснал в Париж, но родителите му са от Мали. Според един от най-популярните спортни интернет портали transfermarkt.com Сумаре е започнал тренировки с втория отбор на Пари Сен Жермен в началото на месеца. Възможността обаче да подсили носителя на Купата на България и да се наложи в елитна футболна дивизия го е поблазнила и заедно с агентите си той е организирал пътуването си до София, за да може да мине проби в състава на Бруно Акрапович.

Сумаре е започнал кариерата си в Ред Стар, но първите му изяви при мъжете са в италианския Нурезе, след което минава през Виртус Бергамо и швейцарския Киасо преди да се върне във Франция и да остане един сезон в Шатору (Лига 2). Последният му клуб е Бобини, който напуска заради кризата с COVID-19. Крушарски: Парите свършиха, имам достатъчно проблеми и не мога да обръщам внимание на клуба
  
Сумаре може да играе на три позиции, като най-добре се чувства в зоната на десния защитник. Използван е и като десен външен и ляв външен халф. Впечатлява със сериозната си физика и атлетизъм.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?