Следвайте ни

Локо сезира съда в Лозана за двамата от Уулвърхемптън

viber icon

Силвен Десланд и Джордън Греъм не са получили картотеки заради забавяне от страна на Българския футболен съюз, въпреки че ръководството на пловдивчани е изпълнило всичко в точните срокове, обяви спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов. Казусът е отнесен до Спортния арбитражен съд в Лозана (CAS), като Локомотив ще бъде представляван от специалистът по спортно право Георги Градев. Очаква се крайното решение да стане ясно идната седмица.

"Водим дело. В момента казусът с футболистите отива към КАС. Градев е адвокатът, който ще води делото предвид това, че мениджърите във Футболния съюз не картотекираха играчите в срок. Ние подадохме документите в срок, но те не са ги картотекирали в срок. Не сме коментирали казус, в който футболистите да се върнат в Англия. Мъчим се по някакъв начин да уредим картотеки. Разчитаме на тези футболисти. Те ни трябват, защото нямаме бройка като играчи. За нас е важно ние да ги направим. Проблемът идва от футболния съюз. Фактът е, че футболният съюз е виновен", започна Георги Иванов за Sportal.bg.

"Трансферният прозорец беше до 00:00ч., а ние изпълнихме всичко в срок. Засега не се оглеждаме за други футболисти, докато не завършим казуса. То вече и кого да търсиш? Вече е началото на октомври. И да вземеш свободен играч, той няма да е подготвен. Другото е - къде ще намериш добър играч? Градев ще се опита да направи каквото може. Ако не, ще мислим тогава. В момента не може да мислим такива неща. Мисля, че казусът ще се реши възможно най-скоро. Идната седмица трябва да се решат нещата. Поне да знаем какво е становището", завърши спорният директор на Локомотив.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?