61

Локо се представя срещу Созопол, Луков подписа с тим от Кипър

Локомотив Пловдив ще играе срещу Созопол в официалното представяне на селекцията за новото първенство. Спарингът ще се състои в събота (02.07), а малко преди това играчи и треньори ще излезнат един по един на терена под овациите на феновете.

Локомотив ще играе в контролната среща с новите си екипи, а освен това преди мача всеки привърженик ще може да си закупи абонаментна карта от фен магазина.

Междувременно спряганият за завръщане в Локо вратар Мартин Луков избра да продължи кариерата си в Кипър. Той подписа договор с елитния Кармиотиса. 28-годишният страж премина успешно медицинските изследвания и парафира контракт за сезон 2022/2023 с опция за още един.

„Договорът ми е 1+1 година. Ако двете страни сме доволни ще удължим контракта, за ще продължим отношенията си“, каза вратарят за dsport. Луков подсилва новака във футболен елит на Кипър със свободен трансфер от Арда Кърджали.

Луков направи впечатляваща кариера в Локомотив, с който спечели два пъти Купата на България и Суперкупата, а също така и сребърните медали. Той стигна до националния отбор и записа 5 (мача).

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?