Локо пробва юноша на Цървена звезда

Сръбски защитник започна проби в Локомотив Пловдив. Това е 24-годишният десен бек Михайло Милутинович. Той е тук от четвъртък и изгледа наживо мача на черно-белите със Страсбург.

За последно е играл за Земун, който през май изпадна във втория ешелов. През през миналия сезон записва 22 двубоя. Бранителят притежава и унгарски паспорт. Милутинович ще бъде тестван няколко дни, но според запознати вероятността да подпише е доста голяма. Крайните защитници на „Лаута“ са дефицит, след като Абдулахи е контузен, а сега Томашевич ще е наказан за реванша със Страсбург. Милутинович е висок 185 см. Може да играе и като централен защитник и ляв бек.

Кариерата му започва в Цървена звезда чиито юноша е, но не успява да пробие до първия отбор и преминава в португалския Брага. На Мала Маракана Милутинович е считан за един от най-перспективните младоци и дори е наричан новият Неманя Видич.
От Португалия продължава в Унгария. Там носи екипите на два тима – Мезьоковежд и Козармислени, в който е бил под наем. Ако се стигне до привличането му, която е твърде вероятно, сърбинът няма да заема място за играч извън ЕС, тъй като има и унгарски паспорт.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
AkrapoviČ

AkrapoviČ

10.08.2019 | 00:03

Čestitamo novom timu "Locomotiva"!

Отговори
9 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?