Локо приема Славия на "Лаута" по пътя към второто място

Локомотив (Пловдив) приема Славия в мач от първия кръг на плейофите в първенството. Срещата е днес от 18:45 часа. "Смърфовете" заемат второ място във временното класиране и имат пет точки аванс пред днешния си съперник. 

Загорчич и Бруно Акрапович са двамата треньори, които от най-дълго време са на поста си сред сегашните наставници в елита. Заги застана начело на Славия през май 2017 година, а Акрапович води Локо (Пд) от ноември същата година. Балансът от срещите между тях е в полза на босненеца - 3 победи, 5 равенства и само 1 загуба.

Локомотив ще бъде без Милош Петрович, който е наказан. Очаква се в титулярния състав да се появи Дейвид Малембана, който да си партнира с Диниш Алмейда и Лукас Масоеро в центъра на защитата. В атака ще действат Димитър Илиев и Анте Аралица. В халфовата линия ще видим Салинас, Умарбаев и Витанов. 

Аут за Славия е Янис Карабельов. Очаква се в атака да стартира Цветелин Чунчуков, а зад него да действа Филип Кръстев. По крилата ще действат Галин Иванов и Емил Стоев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?