Локо преговаря с нападател играл на Мондиал 2018 ВИДЕО

Локомотив (Пловдив) е напът да хвърли сериозна трансферна бомба. Според перуанското издание Libero.pe със черно-белите преговаря националът на "инките" Паоло Уртадо. Той е на 30 години, може да играе като крило и нападател и има сериозните 37 мача и 3 гола за националния тим на Перу. Записал е един двубой на Мондиал 2018 - при успеха с 2:0 над Австралия. Трети е с "инките" на Копа Америка 2015.

Кариерата на Уртадо започва в Алианса (Лима). Отдаван е под наем в Хуан Аурих, а през 2012 година подписва с португалския Пасош Ферейра. Там се утвърждава и прави сериозно впечатление, макар и да има кратък период под наем в Пенярол. През 2015 година е купен от Рединг. Английският Чемпиъншип обаче явно не е неговото място и бързо се връща в Португалия, само че във Витория (Гимараеш). Там остава до 2018 година, когато е трансферът му в елитния турски Коняспор. Напуска през тази зима, след като е титуляр само в два мача през есента.

Локо (Пд) търси подкрепления в атака. До момента през зимата "смърфовете" привлякоха само двама нови - английският бек Конър Руан, както и синът на Георги Иванов-Гонзо - Александър. Той парафира след успешни проби. Още преди да е свършил есенният полусезон от "Лаута" със скандал си тръгна Анте Аралица, понастоящем в румънския Херманщад. Друга нападател - Кенан Мусломович, пък бе освободен и подписа с германския нискоразреден Донаушауф. 

Така в момента треньорът Александър Тунчев може да разчита на върха на атаката само на Георги Минчев, Димитър Илиев и малкия Александър Иванов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?