Следвайте ни

Локо представи Winbet, засега само като спонсори

viber icon

ПФК Локомотив Пловдив подписа договор за партньорство с компанията за спортни залози Winbet.

Срокът на контракта е за 3 години. Логото ще бъде на фланелките на представителния отбор, както и на целия комплекс "Локомотив“. В контракта са предвидени и бонуси съответно според представянето на "смърфовете".

В представянето участваха собственикът на Локомотив Христо Крушарски, треньорът Александър Тунчев и мениджърът на Winbet Десислава Колева-Иванова.

"Договорът с Winbet е крачка в посоката, в която ние вървим вече 6 години. Крачка към по-големите успехи. Още веднъж благодаря на Winbet за подадената ръка. Засега те ще са само спонсори, но да се надяваме за в бъдеще да станат и част от съсобствеността. Това зависи от начина, по който ще представим нашето предприятие. И как то ще започне да заработва пари", заяви Христо Крушарски.

"Ние сме част от спонсорите на Локомотив Пловдив. Няма да имаме никакви други функции в клуба.Надяваме се на едно дългосрочно партньорство, в което всички да се чувстват добре. Дано попълните вашата зала на славата с още купи. В момента ние и Локомотив гледаме в Една посока и ще вървим само напред и нагоре", допълни Десислава Колева-Иванова.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?