Следвайте ни

Локо посреща славен тим през септември

Ветераните на Локомотив (Пловдив) ще изиграят много авторитетна приятелска среща през идния месец. Неостаряващите момчета на черно-белите ще посрещнат наборите си от Динамо (Москва). Двубоят ще се състои в средата на месец септември на Лаута. Визитата на родния тим на вратар №1 в света за всички времена Лев Яшин е уредена от клубният президент Христо Крушарски. Отборът ветерани на московския гранд носи името на великия №1, който пък бе тук през септември 1984 г. за прощалния мач на Христо Бонев.

Делегация от 18 човека ще пристигне от Москва на 10 септември. Сред тях са известни играчи на Динамо и руския футбол като Сергей Киряков, Валерий Урин, Сергей Гришин, Александър Смирнов, Денис Клюев.

Ветераните на Динамо участват и в местния руски шампионат „Неугасващи звезди“, като след седем изиграни кръга се намират на трето място във временното класиране.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?