61

Локо поглежда към върха в А група, украинец от дубъла тренира с първия отбор

Локомотив (Пловдив) приема тази вечер Арда в последен мач от 5-ия кръг на efbet Лига с амбицията да победи и да оглави класирането.  Двубоят на стадиона в парк "Лаута" е от 20:45 ч. и ще бъде ръководен от Георги Димитров.

Двата отбора започнаха сезона по сходен начин, като до момента са записали по 3 победи и една загуба. Локомотив (Пд) допусна единственото си поражение от шампиона Лудогорец (0:2) и победи Пирин, Хебър и Ботев (Враца).

Кърджалийци пък отстъпиха само на ЦСКА - София на "Армията" с 0:3 още на старта на шампионата. След това тимът, воден от Александър Тунчев, се наложи последователно над Берое, Ботев (Пд) и Септември.

Александър Тунчев се завръща в Пловдив, но този път за да се изправи срещу бившия си отбор Локомотив. Младият специалист няма сериозни кадрови проблеми, като под въпрос за срещата е единствено новото попълнение Омар Сако.

През миналата седмица черно-белите се подсилиха с Джовани Бариани Маркес, който се превърна в четвъртия нов бразилец в състава през това лято.

Украински футболист тренира с представителния отбор на Локомотив. Въпросният играч е провел вече две занимания под ръководството на Александър Томаш.

Любопитното е, че чужденецът се е подготвял до момента с дублиращия отбор на черно-белите и е оставил добри впечатления, твърди "Тема спорт". Точно поради тази причина е бил препоръчан на Томаш лично да се убеди в качествата му.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?