61

Локо почита първата купа преди мача с Черно море

400 деца от пловдивските училища с билети за последния двубой този сезон

Ръководството на Локомотив Пловдив ще почете ветераните, спечелили първата купа в историята на клуба преди днешния мач на представителния отбор срещу Черно море. Двубоят е от 19.45 часа, а непосредствено преди него на терена ще излязат футболистите, които преди 40 години спечелиха Купата на Съветската армия, която по това време бе със статут на национален трофей. Те ще бъдат наградени от клуба, след което наследниците им ще изиграят последната за сезона среща на Лаута.

Преди това от 17:00 часа Фенклуб Локомотив Пловдив кани всички малчугани на Въжен парк ЛАУТА, където заедно с любезните домакини ще има занимания по катерене и други забавления.

"Игри ще има и за най-малките. Децата под 5 години ще могат да покажат своите умения в рисуването. А за накрая сме оставили най-сладката и любима изненада на всяко дете, а именно бонбоните и разбира се тортата!
Очакваме всички малки черно-бели привърженици в тематичен дрескод "Локомотив".
След шумното и незабравимо парти очакваме всички на стадиона, за да подкрепим любимия Локомотив за последно този сезон и да направим празника двоен!
Няма нищо по-важно от детската усмивка и очи, изпълнени с пламъче от щастие", написаха от черно-белия фенклуб.

Клубното ръководство пък раздаде 400 безплатни билета за деца от пловдивските училища и от футболни академии.

Локо ще търси първа победа в челната шестица в мача срещу варненци. Черно-белите инкасираха три загуби в плейофите и днешния двубой е добра възможност да поднесат подарък на феновете си. Извън сметките на старши треньора Александър Томаш остават възстановяващият се след операция Тодор Павлов и Петър Витанов, чийто договор свършва и до този момент не е подновен.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?