Следвайте ни

Локо освободи двамата чужденци на проби

viber icon

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев освободи двамата чужденци, които изпробва в контролите с Марица и Атлетик Куклен. Халф-бекът Жоел Бопесу и нападателят Дамани Камара не успяха да впечатлят наставника на черно-белите.

„Няма да тръгнат с нас за лагера в Поморие. Не можаха да ме убедят, че са по-добри от момчетата, с които разполагаме. А само, за да ги вземем като бройка няма смисъл. Само да привличаме някой, защото трябва няма смисъл“, сподели пред репортера ни Тунчев.

Той заложи след почивката срещу Ателтик Куклен на доста от юношите на тима. „Да, непознати имена са повечето, но се стараха момчетата. Засега ще продължат да се готвят с нас. Ако покажат постоянство, желание и раздаване някой от тях ще получат своя шанс“, коментира още Тунчев, който каза, че е останал доволен от показаното в спаринга. „Продължаваме да търсим нови попълнение. В атака ни трябва човек. В България е трудно да намерим през зимата, но, ако има качествен такъв играч разбира се, че предпочитам да вземе български футболист пред чужденец“, завърши треньорът на Локо.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай